KT-stjerner-4‘Black Mass’ er en barsk men sand historie fra det vilde gangster miljø i 70’ernes Boston.

Filmen handler om den irsk-amerikanske gangster James ‘Whitey’ Bulger (Johnny Deep). Krigen raser i undergrunden, og derfor vil FBI rydde op i mafiaen. FBI indleder en særdeles usædvanlig alliance med James for at infiltrere den hemmelige italienske mafia, der truer den amerikanske storby.

James formål er at eliminere en fælles fjende. Men Samarbejdet ender helt ude af proportioner og James ‘Whitey’ Bulger bliver en af de vildeste og mest magtfulde gangstere i USA’s historie. Efter 10 år på flugt som den mest eftersøgte mand i verden – kun overgået af Osama Bin laden – bliver James anholdt.
Men var James blevet så stor uden hjælp fra netop FBI? Og hvad var årsagen til alle de brutale mord der blev ved med at være i Boston på trods af samarbejdet?

Johnny Deep er slet ikke til at kende i denne særlige rolle, hvor han er iklædt latex, og har isnende blå kontaktlinser og med en tynd blond hårpragt. Men han er overbevisende som gangster, og det er helt sikkert ham, der løfter filmen. Han har så meget karisma, at man kun kan fascineres af hans præstation.

‘Black Mass’ er en autentisk film som du helt sikkert skal se, hvis du er til gangsterfilm eller hvis du er Johnny Deep fan.

‘Black Mass’ har premiere den 15. oktober 2015

Instruktør: Scott Cooper
Medvirkende: Johnny Depp, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson.