‘Det lille Bageri’ – er en sukkersød, romantisk Feel-good film. En hjertevarm fortælling, der hylder det gode liv, æstetiske smukke kager, den helende sorg og at blive forelsket i en moden alder. En sansende oplevelse af kærlighed, kærlighedskager – kærlighed til livet og kreative kulinariske udfoldelser.

Sarah og Isabella skal åbne et bageri i Notting Hill i London. Desværre kommer Sarah ud for en ulykke. Tilbage står Isabella og Sarahs datter Clarissa som, midt i sorgen, vælger at gå videre med drømmen om alligevel at åbne bageriet i det lille lejede butikslokale. Som en dedikation til Sarah.

Pengekassen er næsten tom, og Clarissa vælger at tage kontakt til Sarahs mor Mimi, Clarissas bedstemoder for økonomisk støtte. Spørgsmålet er om bedstemoderen vil hjælpe dem?  Kan de stå sammen og fører en drøm til en succesfuld forretning? Og hvorfor dukker Mathew, Sarahs ekskæreste den 2 x Michelin-stjernede kok pludselig op og vil hjælpe til i bageriet?

Den romantiske film ‘Det lille bageri’ er et kærkommen gensyn med den dygtige engelske skuespillerinde Celia Imrie i rollen som den nostalgiske bedstemoder Mimi. Flere vil kunne genkende Celia Imrie fra pragtrollerne i film som ‘The Best Exotic Marigold Hotel’, ‘Calendar Girls’ og ‘Mamma Mia’.

‘Det lille bageri’ finder sted i det charmerende Notting Hill område i London. Filmen ”Det lille bageri” er lidt inspireret af filmen ‘Notting Hill’, der er filmet i samme område, dog er der i denne film tale om et bageri og ikke en boghandel. Samtidig er ” Det lille Bageri” også til dels inspireret af filmen Chocolat, hvor Juliette Binoche tryller med chokolade i køkkenet.  Her er dog mere talende om sansende kagebagning i kærlig stil udført af Isabella ( Shelley Conn) og Mathew (Rupert Penry-Jones) i det søde køkken. Hvor der kreeres  Eclairs, Baklavas til den drilske japanske Matcha Crepe Kage med mere .

Love Sarah eller ‘Det lille Bageri’, som denne romantiske film hedder på dansk indeholder sukker, lækkerier, marengs – alt sammen med et ekstra lag af glasur, som gør filmen til tider for sukkersød. Men samtidig er den også suk-lækker og det sørger Rupert Penry-Jones for i rollen som redningsmanden og førsteelskeren Mathew. Perfekt film til en tøset tur i biografen.

Premiere: 8 juli 2021

Medvirkende: Candice Brown, Shelley Conn, Shannon Tarbet, Celia Imrie med flere.

Instruktør: Eliza Schroeder

Producer: Rajita Shah med flere

Musik: Enis Rotthoff

Manuskript: Jake Brunger