KT-stjerner-4
En gedigen drengerøvsfilm, med en overflod af smukke kvinder, dyre biler og Hollywood glamour.

Vince og slænget fra ‘Entourage’ er tilbage, og nu skal det være vildere, større og bedre end i serien – men det lykkes ikke rigtig hele vejen.
 
De første fem minutter annullerer på det nærmeste afslutningen på serien. Vince (Adrian Grenier) er blevet skilt, Ari (Jeremy Piven) har alligevel taget jobbet som chef for et filmstudie, og Eric (Kevin Connolly) og Sloan (Emmanuelle Chriqui) fandt ikke melodien sammen. Netop de begivenheder illustrerer meget godt filmens gennemgående problem, for har du ikke set serien, så går meget af filmen henover hovedet på dig. Der er lidt for mange referencer, som man kun kan forstå, hvis man har set alle otte sæsoner.
 
Selve filmens forløb følger stort set samme opskrift som i serien. Vince skal igang med en film, og slænget skal selvfølgelig hjælpe ham med den. Twistet er nu, at denne gang vil Vince selv instruere, med den storkiksede bror Johnny Drama (Kevin Dillon) i en større birolle og Eric som producer. Det lykkes egentlig meget godt, men Vince og co. må undervejs sande, at helt usandsynlige ting som Vinces kvindetække kan sende filmen direkte i skraldespanden, og samtidig smadre alle vennernes karrierer.
 
“Entourage” har sine højdepunkter undervejs, som når Johnny Drama fyrer sine håbløse oneliners af, eller når Ari kører no-bullshit attituden helt ud til grænsen. Men som helstøbt film når den ikke rigtig i mål, for det virker som om, man bare sidder og ser 2-3 afsnit af serien, der er sat sammen til halvanden time – måske fordi der hele tiden er så mange sidehistorier, så man til tider helt glemmer selve hovedhistorien.
 
Var man fan af serien, så er den dog et “must see”, og “Entourage” har denne gang overgået sig selv i biroller og cameos til filmstjerner, topmodeller, sangere og sportsstjerner, som serien var så kendt for.
 
Filmen har premiere den 18. juni 2015.
 
Instruktør: Doug Ellin
Medvirkende: Kevin Connolly, Adrian Grenier, Jerey Ferrera, Jeremy Piven og Kevin Dillon