Who you gonna call? Vi ville ringe til disse: Bill Murray, Dan Aykroyd og Harold Ramis. For de er de eneste Ghostbusters der findes.

Endnu en film, endnu en reboot – det er ved at være for meget med alle de genindspilninger. Det virker som om originaliteten har taget sig en billet ud af Hollywood

Kan nogen forklare hvorfor sådan en film som denne er nødvendig? Især når manuskriptet, skuespillerne og CGI-spøgelser mest af alt virker som en joke. En dårlig joke, som igen og igen prøver at få dig til at le.

Vi har en af de største damer indenfor komikken lige nu, Melissa McCarthy, som trækplaster, flankeret af komikere mest kendt fra Saturday Night Live-showet. Og lidt omvendt eye-candy i form af den velkendte pakke af ”dum men sexet”, Chris Hemsworth som deres assistent.

Diverse feminister vil sikkert elske den, der bliver taget nogle skud mod det mandlige køn, (bogstavlig talt) men det at vi skal juble hurra over at en velkendt klassiker med mandlige hovedroller nu bliver lavet med kvindelige hovedroller er svært at tage alvorligt når resultatet bliver dette sørgelige, klichefyldte kaos af dårlige effekter og dårlig handling. Skurkerollen er så vag at man næppe vil blive grebet af hans ondsindede plan. Han virker mere som naboens irriterende knægt end den grusomme hersker han går efter at blive.

Javist, man kommer da til at trække på smilebåndet indimellem, men så husker man lynhurtigt hvilken film det egentlig er, man sidder og ser, og så bliver det smil hurtigt tørret af igen. Netop som denne film aldrig skulle have været andet end tørt blæk på et manuskript, gemt væk som et lænket spøgelse.

‘Ghostbusters’ har danmarkspremiere torsdag den 4. august 2016.

Instruktør: Paul Feig
Medvirkende: Kate Mckinnon, Melisse McCarthy, Leslie, Kristin Wiig, Chris Hemsworth m.fl.