Happy Ending er en komedie/drama om overklasselivet for ægteparret Helle og Peter. De har nydt 49 år sammen, har købt den flotte store villa, vovse, op til flere biler, håret sidder perfekt og ligeledes gør tøjet. Alt er som, det skal være, når man er en del af jetsettet.

Nu er Peter blevet 71 år, og det er pensionstid. Helle har glædet sig til denne dag og til at bruge deres optjente pensionsopsparing på en fælles aktiv pensionsalder med rejser.

Men til Helles store overraskelse fortæller Peter ved en selskabelig middag, at han har købt en anpart i et østrigsk vinhus. Større endnu bliver Helles overraskelse, da hun tager i banken og opdager, at hele deres fællespensionsopsparing er gået til dette vinprojekt uden hendes viden.

Situationen bliver ikke bedre af, at Peter får en 70 års kris, og beslutter at det er tid til en pause i forholdet til Helle. Helle reagerer som enhver forladt kvinde vil gøre, og Peter ligeså i hans jagt på at undgå gå helt i pensionsstå. Og det bliver sjovt; for hvordan bruger man de sociale medier til at finde nye eventyr, og hvordan sender man sexede billeder over telefonen.

Happy Ending er god overklassehumor med masser af virkelig sjove scener, hvor man griner hjerteligt. De fleste mænd og kvinder vil uden tvivl kunne nikke genkende til mange af scenerne i filmen. Hvad angår Birthe Neumann og Kurt Ravn er der virkelig tale om stjernepræstationer bakket godt op af skønne karakterer, der udgør ægteparrets venner.

Happy Ending er en  skøn film, der giver et dejligt indblik i det gode liv tilsat en masse vin og en masse glimt i overklasseøjet. 

Medvirkende: Birthe Neumann, Kurt Ravn, Marianne Høgsbro, Claus Flygare, Mette Munk Plum med flere.

Instruktør: Hella Joof

Producer: Mie Andreasen

Manuskriptforfatter: Mette Heeno

Fotograf: Kim Høgh

Production Designer: Mette Rio

Tonemester: Roar Skau Olsen

Chef Kostumier: Pernille Holm

Chef Sminkør: Charlotte Laustsen

Klipper: Julius Krebs Damsbo