En uforudsigelig komedie der river det traditionelle kærlighedsglasbillede i stykker, og som belyser en fordom på en opmuntrende og tankevækkende måde.

‘Høj af Kærlighed’ er en romantisk komedie der skubber til alle forventninger om det perfekte kærlighedsbillede ved at puste til forfængeligheden, når det handler om hvordan den perfekte partner bør se ud.

Diane er en høj og smuk kvinde. Hun er succesrig, og har sit eget advokatfirma med sin til tider belastende eksmand. En dag mister hun sin mobiltelefon, og den bliver fundet af arkitekten Alexandre.

Da han ringer til hende for at ville aflevere telefonen, så falder de så godt i spænd, at hun glæder sig til at møde ham personligt. Et møde der efterlader hende i chok! Alexandre er nemlig kun 140 cm høj.

Alexandre som er en varm og begavet mand, får dog hurtigt charmet sig ind på hende, og brudt isen på en højst usædvanlig måde, som øjeblikkeligt får Diane til at give kærligheden en chance. Fra det øjeblik bliver deres forhold sat på prøve.

De to hovedrolleindehavere spillet af Jean Dujardin og Virginie Efira leverer en god og autentisk præsentation. Jean Dujardin fik et international gennembrud i filmen ”The Artist”, hvor han modtog en Oscar for den bedste mandlige hovedrolle i 2012.

‘Høj af Kærlighed’ er en overraskende fransk komedie i særklasse, fordi den udover den uforudsigelig humor, også tager fat i vores fordomme på en befriende og intelligent måde.

‘Høj på kærlighed’ har danmarkspremiere torsdag den 27. oktober 2016.

Instruktør: Laurent Tirard
Medvirkende: Jean Dujardin, Virginie Efira m.fl.