MEN IN BLACK:INTERNATIONAL – Superskarpe agenter, masser af underholdende action og ikke mindst nye væsener fra det ydre rum.

MEN IN BLACK: INTERNATIONAL er 4 film i rækken af MEN IN BLACK FILM. Filmen kører lidt på pumperne, og de fleste teknologiske teknikker, der er brugt i filmen er set før. Men filmen er stadigvæk seværdig for samspillet mellem Chris Hemsworth og Tessa Thompson virker til at have ægte kemi. Underholdsværdigen er høj, og MEN IN BLACK: INTERNATIONAL er en rigtig action komedie, der er sjovere og mere underholdende, end den er nyskabende.

Handlingen er ”ganske simpel”

Molly overværer som barn MEN IN BLACK agenterne i action. Ved brug af Neuralyseren, sørger agenterne for at fjerne væsener fra andre planeter, og slette hukommelsen på de menneskevidner, der skulle have set agententerne i action. Det er nemlig hvad MEN IN BLACK det regeringsstyret agentur gør i deres forsøg på at skabe kontakt til væsener fra det ydre rum, sådan at menneskene ikke opdager dem eller deres agentur.

Molly bliver dybt fascineret, og de næste 20 år bruger hun på at finde frem til det meget hemmelige MEN IN BLACK. Bingo, hun finder dem, bliver ansæt som praktikant alias Agent M og teames op med Chris Hemsworth alias Agent H.

Agent H alias Chris Hemsworth spiller den dygtige og erfarende agent, der er begyndt at kigge lidt for dybt i flasken, og samtidig er han måske i hjertesorg efter forholdet til Riza er sluttet. Spørgsmålet er, er Agent H virkelig fordrukken og i hjertesorg, eller der måske bare redskaber i hans arbejde som Agent H ?

Agent M og Agent H bliver sat til at beskytte et væsen, således at der forbliver ro på jord. Men væsenet bliver dræbt i en ægte bil- og action drama af to helt nye væsener, der kan skifte fra fast til flydende form. Inden væsenet dør, når han at give Agent M en lille æske, som skal vise sig til at indeholde et våben, der på ingen måde må falde i de forkerte hænder. Da agenterne mister æsken, begynder den store jagt på at få æsken igen.

Will Smith og Tommy Lee Jones er ikke længere med I filmen, og det kan mærkes. Chris Hemsworth har overtaget rollen som Agent H, og der er flere små referencer til hans rolle som Thor i Marvels Avengers-film. I samspillet med Agent M er der god kemi og flirt i luften, men på ingen måde samme ping pong, som var der mellem Will og Tommy.

Chris fremstår som en mini Thor kopi i jakkesæt, og Agent M som den lidt intetsigende kloge, gode og søde pige, der viser sig til at kunne regne tingene ud hurtigt og ikke mindst er dygtig til at slås. Det mest underholdende, sjoveste og nyeste indslag er det lille væsen – bonden – et lille væsen der kontinuerligt kommer med drønsjove punchlines.

Hvis man forventer den helt store actionfilm med masser af elektronisk gejl og nyskabende teknologiske teknikker, og væsener der aldrig er set før, går man fejl, men hvis man er til en lettere actionfilm, der er sjov og underholdende rammer MEN IN BLACK INTERNATIONAL plet.

EN IN BLACK: INTERNATIONAL – er absolut en film, der skal ses i biografen på det store lærred. Derfor giver vi den her på Kulturtid.dk 4 stjerner og ønsker jer god fornøjelse i biografen.

Medvirkende: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson, Liam Neeson og Kumail Nanjiani
Instruktør: F Gary Gray
Manuskript: Matt Holloway & Art Marcum
Producere: Walter F. Parkes, Laurie MacDonald, Steven Spielberg & E. Bennett Walsh,
Fotograf: Stuart Dryburgh
Varighed 1 time og 55 minutter
Premiere den 13.juni 2019