’Mit hjem i Hampstead’ er sjov, opløftende og fuld af hjerte – inspireret af en af virkelighedens små finurlige historier.

Diane Keaton spiller den amerikanske enke Emily Walters, der bor i London. Hun stifter ved et tilfælde nærmere bekendtskab med en mand, der har slået sig ned på grunden til et nedlagt hospital. Hospitalet og jorden er ved at blive omdannet til luksuslejligheder, og bygherren forsøger at få manden – Donald Horner (Brendan Gleeson) – til at forlade sin hytte, da han er i vejen for prestigebyggeriet. Emily Walters forelsker sig i manden og hjælper ham i kampen mod overmagten. Det kompliceres ikke mindst af, at hendes bedste veninde og nabo er bygherrens mand.

Diane Keatons og Brendan Gleesons skuespilpræstationer kan der ikke sættes en finger på. Meeeen – der er ikke meget substans i filmen. Man sidder lidt med følelsen af at se en banal efterligning af ’Notting Hill’, men den kommer slet ikke i nærheden af samme kvalitet, indsigt og humor. Det er en feel-good film som passer godt til en regnvejrsdag – og ikke nødvendigvis i biografen. Sceneriet i filmen er smukt og romantisk. Det giver den ene af stjernene.

’Mit hjem i Hampstead’ har premiere torsdag den 10. august 2017.

Instruktør: Joel Hopkins
Medvirkende: Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton og Lesley Manville