KT-stjerner-5

‘Naturens Uorden’ er en stærk og rørende dokumantarfilm om journalisten, komikeren og spastikeren Jacob Nossel.

I en verden fuld af fejlfrie mennesker, og hvor alle stræber efter det perfekte liv, tager Jacob kampen op, for at bevise, at ‘lige meget hvor fucked up du er, så er livet værd at leve’. Vi er med helt tæt på, når han søger svar på spørgsmål, om hvor vidt han har lov til at leve, og samtidig spørger han sig selv, om han selv kunne tænke sig et handicappet barn.

Jacob er ambitiøs, og vi mærker hans frustration over at være en intelektuel mand fanget i en spastisk lammet krop. Han kæmper en brag kamp, og da ulykken er ude, ser vi ligeledes hvordan han bevarer modet, rejser sig op fighter sig tilbage på scenen på Det Kongelige Teater.

Du kan ikke lade være med at blive berørt over denne vandvittige historie. Selvfølgelig har Jacob lov til at være her, sagen er den, at verden ville være et fattigere sted uden ham. Og hvad er det så for et samfund der venter, med genteknologiens mange muligheder for at vælge livet til og fra?

Vi kan allesammen lære noget af Jacob, og derfor må du ikke gå glip af denne film.

‘Naturens Uorden’ har premiere den 7. oktober 2015.

Instruktør: Christian Sønderby Jepsen
Medvirkende: Jacob Yoon Egeskov Nossel, Thomas L. Corneliussen, Kristian Moltke Martiny, Kristoffer Fabricius, Pilou Asbæk

Filmen følger Jacob Nossells tour de force i sin søgen efter svaret på livets mening for ham og sine ’artsfæller’ blandt familie, forskere og publikum, men han tvinges til at indse sine egne begrænsninger, da han bliver slået omkuld af skæbnen og linie 1A