KT-stjerner-3‘The Voices’ er en farverig film med masser af kulsort humor. Filmen er visuelt flot, og der er kælet for detaljerne og skruet op for farveskalaen.

Vi møder den psykisk ustabile Jerry, der lever et ordinært liv. Han arbejder på den lokale badekarfabrik og bor alene med sin hund og sin kat. Han har en diagnose, der gør, at han er tvunget til at tage sin medicin, men det er ikke nemt, når hans kæledyr blander sig. Da han en dag alligevel tager sine piller, ser vi pludselig, hvordan Jerrys verden i virkeligheden ser ud. Farverne er væk, stemmerne er er væk, han har kun sig selv og sin rene elendighed.

Under forberedelserne til sommerfesten indleder Jerry en uskyldig flirt med regnskabsafdelingens Fiona. Men interessen er ikke gengældt, og før han får set sig om, har han parteret hende, og placeret hendes hoved i sit køleskab. Det er absurd og komisk på samme tid, nu har han ikke bare sin hund’s og sin kat’s, men også Fiona’s stemme at skulle forholde sig til.
Og da det hurtigt bliver kedeligt i køleskabet, plager Fiona’s hoved Jerry om at finde et nyt offer – en seriemorder er født.

Filmen er en letbenet blanding af horror og humor. Der er stærke referancer til kultfilm som ‘American Pie’- og ‘Scary Movie’-filmene. Samtidig med det, får vi lov til at opleve en seriemorders tanker indefra – lidt ligesom det er tilfældet i film som Hitchcocks ‘Psycho’ og Brett Easton Ellis’s ‘American Psycho’.

Filmen har premiere den 30. april 2015.

Instruktør: Marjane Satrapi
Medvirkende: Ryan Reynolds, Gemma Arterton, Jacki Weaver, Anna Kendrick m.fl.