Magisk, magisk, og Megan Moore – så enkelt kan det rent faktisk siges. Wallmans spritnye Dinnershow slår med titlen ‘VIVA’ igen sig selv i ekstravagance, akrobatik, musik og hvad har vi? For første gang i tre år, har de stablet et helt nyt show på benene, og som publikum suges du ind i dette festfyrværkeri af en forestilling og glemmer nærmest alt omkring dig.

Underholdningen starter – traditionen tro – i foyeren, hvorefter du af et storsmilende personale følges til dine pladser.
I løbet af de næste timer forkæles dine sanser med et internationalt show, med en veloplagt og fantastisk værtinde i skikkelse af Megan Moore (Thomas Rosendal). Ligeså appetitlig hun er at se på i hendes store rober og festlige kostumer, ligeså fræk er hun med sine kække og sjove kommentarer til alt og alle i salen. Det er festligt og hysterisk morsomt.

Når vi kigger på nogle af aftenens mange højdepunkter kommer vi ikke udenom at nævne akrobaterne Jamie og Beata, der vitterligt får os til at tabe underkæben – det er out-out-outstanding! De er både vanvittigt veltrænede og så leverer de et show, der bare giver genklang længe efter deres sidste kast. Også akrobaten Jonathan, overrasker os med først at agere publikum, der finder den gyldne billet under sin stol – hvorefter han tager fusen på os alle med sit hæsblæsende polestang-show. Fik vi nævnt, at Wallmans ‘VIVA’ er underholdning i verdensklasse?

Mens vi underholdes af de dygtige artister, sangere og musikere, serveres Wallmans legendariske 4-retters menu – det er så lækkert og velsmagende – og særligt forretten er efterhånden gået hen og blevet en legendarisk klassiker, som man ser frem til år efter år.

Som silkeblød fugemasse er hele showet svøbt i et lækkert musikalsk tæppe leveret som perler på en snor af Wallmans ensemble sangere, og wow de kan seriøst synge slipseknuderne op hos selv den mest sammenbidte. Vi får både Elvis, Dolly Parton, ABBA og så skal man da ellers lige love for at taget letter, da der blæses op for en kæmpe hyldest til en af vor tids største musikproducere – svenske Max Martin – der vitterligt har skrevet soundtracket til flere årtier blandt andet med megahits til Britney Spears, Backstreet Boys, Katy Perry, Kelly Clarkson, P!NK og en lang række andre.

Wallmans Dinnershow ‘VIVA’ er et must see for kendere og har du ikke oplevet det endnu, så har du her vores varmeste anbefaling. Det bliver ikke vildere.